Picioare seducatoare - epilare definitiva cu dioda laser

Pentru ca am primit foarte multe intrebari de la cei care vor sa incerce serviciul nostru de epilare cu dioda laser, am ales sa cream o pagina dedicata, pe care sa o actualizam permanent si care sa includa informatii despre acest serviciu.
 
Ce zone pot fi epilate cu ajutorul aparatului cu dioda laser? 
Orice zona a corpului, incepand cu picioarele si terminand cu zona faciala (exceptie fiind zona ochilor, fruntea si partea de sus a pometilor).
 

Care este numarul minim de sedinte in cazul unei sesiuni de epilare cu acest aparat? 
Totul depinde de zona aleasa pentru epilare si de tipologia firului de par: cat este de des, cat de repede creste. Insa, un lucru este cert si il precizam inca de la inceput. In cazul domnilor, numarul de sedinte este mai mare, din cauza nivelului de testosteron crescut. In cazul doamnelor, estimam un minimum de 8 sedinte. Evolutia o urmarim pe parcurs si in functie de modul in care reactioneaza pielea, ne putem da seama cate astfel de sedinte mai sunt necesare.

Cat de repede se vad rezultatele? 
Imediat, chiar dupa prima sedinta. De regula, parul este redus cu aproximativ 30% chiar dupa prima utilizare a acestui aparat performant.

Este acest tip de epilare dureroasa?
Sub nicio forma. Sistemul special de racire, face ca sedintele sa fie nedureroase si sa nu lase niciun fel de urme nedorite pe piele.

Exista contraindicatii in ceea ce priveste acest tip de epilare?
Exista si cateva contraindicatii. In primul rand, pielea nu trebuie sa prezinta leziuni deschise sau arsuri. Iar firul de par nu trebuie sa fie smuls din radacina. In al doilea rand, dupa epilare, nu recomandam expunerea directa la soare. Tocmai de aceea, sezonul in care cele mai multe persoane aleg un astfel de proces este primavara-toamna-iarna.

Pe de alta parte, firul de par nu trebuie sa fie foarte deschis la culoare, deoarece s-ar putea ca aparatul sa nu ofere rezultatele asteptate. Insa, pentru a putea fi siguri de acest lucru, te asteptam in studio sa testam o portiune.

Cei care se ocupa de acest serviciu au pregatire / acreditare in domeniu? 
Cu siguranta. Pentru ca scopul nostru este sa-ti oferim o experienta placuta si cu rezultate bune, avem in echipa noastra oameni care au pregatirea necesara.
 
Exista discounturi speciale?

Da, oferim reduceri pentru cei care aleg sa achite integral acest serviciu sau sa opteze pentru epilarea mai multor zone. Detalii in privat.

Fara teama, incearca pe pielea ta!
Noi iti promitem ca nu vei regreta.

Preturi epilare laser

Urmareste-ne pe social media

Galeria noastra foto este portofoliul nostru cu care ne mandrim si pe care il actualizam aproape in fiecare zi pe retelele de socializare.